Maaltijdshakes iets voor jou? Hier moet je op letten!

maaltijdshake

Wil je afvallen met maaltijdshakes? Je bent niet de enige. Het aanbod van maaltijdvervangende shakes is enorm omdat het een populaire vorm van afvallen is. Maar waar moet je op letten bij maaltijdshakes? Deze koopgids helpt bij het kiezen van de beste maaltijdvervangende shake voor je gezondheid.

Waarom zou je een maaltijdvervangende shake kopen?

Je maaltijd tijdelijk vervangen met een maaltijdshake heeft verschillende voordelen:

1. Boordevol voedingsstoffen

Kun je niet genoeg eten? Geen probleem, neem een ​​glaasje van je favoriete maaltijdvervangende shake en je zit binnen de kortste keren vol met gezonde voedingsstoffen. Het is eigenlijk een van de beste manieren om je lichaam de benodigde voeding te geven. Maaltijdvervangende shakes hebben een voedingswaarde die gelijk is aan wat je zou krijgen door gezond voedsel te eten.

2. Redelijke prijzen

Het ziet er misschien prijzig uit bij het kiezen van een bundel pakketten, maar hun gebruikswaarde is net gelijk (of soms minder) dan wat je uitgeeft aan een dagelijkse maaltijd. Een enkele portie maaltijdvervangende shake is ongeveer vergelijkbaar met het geld dat wordt uitgegeven aan een ongezonde fastfoodburger.

3. Laag in calorieën

Het belangrijkste bij afvallen is het verminderen van calorieën. Dit lijkt misschien een beetje moeilijk als je vast voedsel eet. Met maaltijdvervangende shakes wordt het aantal calorieën van een enkele maaltijd echter aanzienlijk lager, ondanks het feit dat uw lichaam wordt voorzien van essentiële voedingsstoffen en energie.

4. Onderdruk hongergevoel

Mensen die lijden aan obesitas en hormonale problemen hebben last van onbedwingbare trek en ongewenste hongergevoelens. Wanneer voldoende eiwitten en essentiële vezels door deze shakes worden geleverd, wordt het hongervolume aanzienlijk verminderd.

5. Bewezen gewichtsverlies

Studies hebben aangetoond dat mensen die maaltijden vervangen door eiwitshakes, snel gewicht kunnen verliezen, aangezien adequate veranderingen in levensstijl daarbij helpen. U kunt in 12 weken tot 8% van uw lichaamsgewicht verliezen door een maaltijdvervangende shake te gebruiken en voldoende activiteit in het leven toe te voegen.

Waar moet je op letten bij het kopen van een maaltijdvervangende shake?

Om ervoor te zorgen dat uw maaltijdvervangende shake bij uw gezondheid past, moet u rekening houden met de volgende dingen voordat u koopt.

De juiste kwaliteit

Een goed maaltijdvervangend poeder bevat altijd meer eiwitten dan het aantal koolhydraten. Wat de beschrijving ook zegt, vergeet niet de lijst met ingrediënten te controleren.

Kunstmatige ingrediënten

Sommige bedrijven bieden shakes aan voor een lagere waarde. Vergeet niet dat ze vol kunnen zitten met kunstmatige smaakstoffen en verwerkte suikers. Koop altijd een door de gebruiker aanbevolen shake voor de echte prijs bij een authentieke dealer.

Allergenen

Stel dat uw lichaam vatbaar is voor allergieën zoals zuivel, lactose of gluten. In dit geval wilt u misschien alle labels en beschrijvingen doornemen voordat u tot aankoop overgaat. Neem contact op met de verkoper als u nog steeds niet zeker bent.

Zijn verpakte maaltijdvervangende shakes beter dan zelfgemaakte?

Hoewel dit een lang debat is en veel mensen verward zijn tussen de twee, hebben hoogwaardige verpakte maaltijdvervangende shakes altijd een voorsprong. De reden:

Ontworpen om gewicht te verliezen

Ze zijn ontworpen en geformuleerd om het gewicht onder controle te houden met de beste ingrediënten voor de klus.

Voldoen aan voedingsbehoefte

Met een portie verpakte shakes haal je altijd de voedingsbehoefte, terwijl de resultaten van zelfgemaakte shakes onzeker zijn.

Aanbevolen door professionals

De meeste maaltijdvervangende shakes worden aanbevolen door gecertificeerde gezondheidsexperts en fysieke trainers omdat ze buitengewoon nuttig zijn bij het afvallen.

Smaak keuze

Je krijgt de keuze uit verschillende smaken die het verlangen naar suiker en de noodzaak om iets verpakt te consumeren, onderdrukken.

Eenvoudig gebruik

Verpakte artikelen zijn eenvoudig en gemakkelijk te maken. In plaats van al dat fruit en groente te snijden, doe je het poeder gewoon in vloeistof, mixen en drinken!

Redelijke prijzen

Een verpakte shake is qua prijs redelijker in vergelijking met verse ingrediënten op de markt.